Nieuwsberichten

Uit de autowereld

Hier is de ideale Aston Martin Vantage voor trackdays

Wie een beetje poen over heeft, kan dit investeren in een fijne raceauto. Europa is weer een nieuwe raceklasse rijker, te weten de Aston Martin Vantage Cup by R-Motorsport. Weinig uit te leggen valt er niet: het is simpelweg een raceklasse waarin (amateur) coureurs met elkaar kunnen strijden in de Aston Martin Vantage. Speciaal voor... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 20:09

Zijn deze 9 aangepaste E46 M3’s wél geslaagd?

Daar kan over gediscussieerd worden! Een paar weken geleden behandelde Autoblog een bijzonder project van Hamann. De Duitse tuner ging destijds zeer rigoureus te werk met een M3, een exemplaar met een 6,1-liter grote twaalfcilinder. Jazeker, 6,1 liters in een D-segment auto: te bizar voor woorden eigenlijk. Er zijn wel meer voorbeelden uit die tijd:... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 19:09

“Charles Leclerc is als Michael Schumacher”

Een groter compliment bestaat niet. Niemand is in de Formule 1 dominanter geweest dan Michael Schumacher. Lewis Hamilton mag dan aardig op weg zijn de records van de zevenvoudig wereldkampioen te verbreken, voor velen zal Schumi altijd de grootste F1-coureur blijven. Charles Leclerc kan dan ook geen groter compliment krijgen dan nota bene door de... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 17:09

Villa in Hollywood Hills ($43,9 miljoen) zit vol met supercars

Tel gezellig mee. Wie op zoek is naar de meest extravagante huizen op aarde zal zich als een vis in het water voelen in de dure wijken van Los Angeles. Neem bijvoorbeeld dit nieuwe optrekje in de Hollywood Hills, dat overvol zit met de meest bizarre luxe voorzieningen die je maar kunt bedenken. Als vanzelfsprekend... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 17:09

Mercedes-AMG ONE passeert de 24 uur van Le Mans

Andere evenementen in het World Endurance Championship (WEC) hoeven eveneens niet te hopen op de komst van de allermachtigste AMG ooit. Het is een drukte van jewelste in het land der hyperextreme automobielen. Verschillende fabrikanten in allerlei soorten en maten werken de laatste jaren aan grensverleggende wagens, in een poging de allerbeste en snelste bolide... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 16:09

Porsche 911 Carrera: rijtest en video

De 911 Carrera zonder S van snel. De instapper dus, daar zijn we op Autoblog normaal natuurlijk niet van. Zou de 911 Carrera zonder S wel kunnen overtuigen? Een toefje verwend is dit wel, want uiteraard is de 911 Carrera geen stakker. Over de exacte specs en hoe deze vergelijken met de Carrera S zo... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 14:09

Deze luie achtcilinder is splinternieuw

Hopelijk kan ‘ie wel op grijs kenteken. Een goede auto is veelal een auto die specifiek met één doel ontworpen is. Een auto waarbij iedereen wist wat de bedoeling was. Natuurlijk, tegenwoordig gaat er een hoop marketing-nonsens overheen, maar ze zijn er nog echt: pure, ongefilterde auto’s. Dat zijn auto’s die overigens ook een paar... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 13:09

Mega-Maybach komt al eind dit jaar, met V12!

De ultieme Bentayga concurrent. Mercedes heeft zijn zaakjes uitstekend voor elkaar tegenwoordig. Onder leiding van Dieter Zetsche beleefde het merk een behoorlijke opleving. Onder de charismatische Duitser werd Mercedes werd jonger, flamboyanter en sportiever. Een bijzonder knappe prestatie. Qua submerken heeft Mercedes het wat lastiger. Waar BMW uitstekend scoort met Mini aan de onderkant van... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 12:09

Nederlander heeft Chiron Super Sport besteld

Wie oh wie zou het toch zijn? Het is een van de rijkere meneren van Nederland: Michel Perridon. Net als vele rijke mensen koopt hij dan ook auto’s die het normale volk niet zo snel zou kunnen betalen. In tegenstelling tot veel vermogende mensen koopt Perridon de écht dure auto’s. Niet even een Aventador op... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 11:09

Sla 115 mille stuk op een offroad Gallardo

Eindelijk een échte Lamborghini waarmee je offroad kunt rijden. Grote, dure en krachtige SUV’s zijn enorm populair. Niet alleen in Europa, maar ook daarbuiten. Sterker nog: juist buiten Europa. De wegen zijn in Nederland van uitstekende kwaliteit, waardoor je eigenlijk alles met een DTM-auto zou moeten kunnen rijden. Maar in contreien als India, China, Verenigde... Lees meer »

Geplaatst op 16/09/2019 | 11:09