Nieuwsberichten

Uit de autowereld

DTM in Assen: dit staat er allemaal op het programma

Ja de DTM race zelf natuurlijk, maar er is nog meer te beleven in Drenthe. Het Circuit Zandvoort mag dan de oorlog van het TT circuit in Assen gewonnen hebben voor wat betreft het binnenhalen van de Formule 1 betreft (voorlopig?), maar in Drenthe zitten ze ook niet stil. Jarenlang deed het DTM kampioenschap het... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 16:07

BREEK: Verstappens favoriet maakt comeback in Duitsland?

Volgens verschillende mannen (m/v) in regenjas is dit opeens een realistisch scenario. De Grand Prix van Engeland krijgt mogelijk nóg een staartje. We hebben het al uitvoerig gehad over de wilde actie van Vettel, de strategische spelletjes van Mercedes en de turbo-perikelen van Honda, maar nu is het de beurt aan Haas F1. De Amerikaanse... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 14:07

Nieuwe optie Audi A8 maakt alle SUV’s overbodig

Mits je er voor wenst te betalen, uiteraard. De nieuwe Audi A8 is nu al meer dan een jaar op de markt, dus wordt het tijd om wat uitvoeringen te lanceren om het model interessant te maken en te houden. Onlangs mochten we de Audi S8 verwelkomen. Voor vandaag heeft Audi een heel handige feature... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 13:07

Deze Volkswagen komt niet meer terug

Wist jij dat ‘ie nog überhaupt in productie was? Sommige dingen kloppen voor geen meter qua benaming. Neem nu de Volkswagen Golf Sportsvan. Het is een samengesteld woord, bestaande uit ‘Sport’ en ‘Van’. Daar gaat het toch hopeloos mis. De Golf Sportsvan is namelijk absoluut niet sportief. Tegelijkertijd is het ook echt geen busje. Wat... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 12:07

Dít is de vernieuwde en verfijnde Mazda2

Komt ‘ie nu wel op jouw shortlist te staan? Klein, schattig en wendbaar. Het is de Mazda2 in een notendop. De designtaal die Mazda op andere modellen toepast maakt de auto uiterst guitig. Alsof je kleine broertje een Batman-cape aanheeft. We weten allemaal dat ‘ie niet in zijn eentje de vloer aanveegt met complete drugs-kartels,... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 11:07

Gestolen Tesla van 170.000 euro crasht in Rotterdam

Diesel 1 – Elektrisch 0. Eigenlijk is het de ideale auto voor de betere Nederlandse (of Noorse) crimineel: de Tesla Model S P100D. Je kan met vijf kornuiten boude en stoute plannen uitvoeren. Je valt absoluut niet op: of je nu de langzaamste of snelste Model S hebt: er is niets dat je eraan herinnert... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 10:07

Met deze SUV keert MG na 15 jaar terug naar Nederland

Zou jij de auto overwegen? MG kennen we hier in Nederland van modellen als de MG (T)F en de MG ZR. Soms kom je deze modellen nog tegen in ons land. Sinds 2011 is het merk in handen van Shanghai Automotive Industry Corporation en doet het bedrijf vooral zaken in China. De Chinezen zijn echter... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 08:07

Rijkswaterstaat woedend over agressie tegen weginspecteurs

Of mensen normaal willen doen in het verkeer. De automobiel is een prachtige uitvinding. Tegelijkertijd haalt het de duvel in mensen naar boven. Nu kun je in jezelf mompelen en vervelende verkeerssituaties laten voor wat het is. Dan zijn er ook nog mensen tokkies die het nodig vinden om zich als een achterlijke te gedragen... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 07:07

Ferrari organiseert exclusief event, ook voor niet-klanten!

Het is voor het eerst dat de Italiaanse autofabrikant dit doet. Als Ferrari een feestje organiseert moet je doorgaans dikke matties met de Italianen zijn om mee te mogen doen. Het is nogal een exclusief gebeuren daar in Maranello. Voor het eerst in de geschiedenis van het merk maakt Ferrari een uitzondering voor een bijzonder... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 06:07

Dit is de vernieuwde Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

Het was de hoogste tijd voor een facelift. Hier is ‘ie dan. Mercedes-AMG heeft de GLC 43 4MATIC SUV en Coupé in het nieuw gestoken. Beide modellen gaan mee sinds 2016 en hadden bijvoorbeeld nog de oude AMG-grille, terwijl ze in Affalterbach zijn overgestapt op de Panamericana-grille voor de huidige modellen. Een nieuw snoetje is niet... Lees meer »

Geplaatst op 18/07/2019 | 05:07